ATEC Technologies - izrada web sajtova - B2B
Izrada web sajtova
ATEC web sajt izrada Kruševac
Izrada veb sajtova Krusevac
Web sajtovi B2B B2C portali i aplikacije
ATEC Technologies website design Serbia
ATEC Technologies logo

ATEC Technologies

Mi smo mala ali veoma produktivna agencija za računarsko programiranje iza koje stoji veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata. Informacionim tehnologijama se bavimo više od 18 godina. Od 2004. godine smo poslovali kao deo firme “Digital ILLUSION” iz Kruševca, a od 2013. godine poslujemo samostalno pod novim imenom “ATEC Technologies”.

Profesionalnom izradom web (veb) sajtova i aplikacija započeli smo još od davne 2001. godine. Za ukupan period iza sebe imamo više stotina uspešno završenih projekata. Pored usluga koje pružamo svojim klijentima, bavimo se i pružanjem usluga drugim firmama (Outsorcing), a koje, zbog nedostatka vremena ili nedovoljne tehničke osposobljenosti nisu u mogućnosti da iznesu svoje projekte do kraja. Tako da se možemo pohvaliti time da je veliki broj web sajtova koje posetite u našem okrugu, u potpunosti ili delimično urađen uz asistenciju ili angažovanjem ATEC Technologies.

Samostalno smo razvili mnoge web (internet) aplikacije kao što su: Online prodavnice (B2C), aplikacija za veleprodaju (B2B), CMS sistemi i sl.

Pored izrade web sajtova i web aplikacija, bavimo se i izradom Windows i Linux desktop aplikacija (softver), kao i izradom i projektovanjem embedded sistema kao što su: smart parking sistemi, sistemi kontrole pristupa, sistemi za kontrolu i izdavanje karata (ulaznica), automatizacijom procesa i sl.

Tehnologije koje koristimo:
PHP, Laravel, Java Script (jQuery), HTML, CSS, MySQL, WordPress, Delphi…

Ponuda

Pogledajte neke od naših mnogobrojnih web sajtova ili aplikacija (softvera) koje smo uspešno realizovali.

Galerija
Ključne reči
Izrada web sajtova, 
Izrada web i desktop aplikacija, 
Izrada Internet prodavnica, B2B i B2C aplikacija, 
izrada i projektovanje embedded sistema, smart parking sistemi, sistemi kontrole pristupa, sistemi za kontrolu i izdavanje karata (ulaznica), automatizacija procesa

Kruševac, Vidovdanska 232

office@atec.rs

060/04 02 021

https://atec.rs

Website design: ATEC Technologies
Scroll